Sommaren i bilder...

Snabb uppdatering över sommaren som varit...

 
Inflyttningsfest på repslagarevägen

 
Solig dag i busbacken

   
Cruisingkväll på balkongen och afrikafest med jobbet

  
Lillbrors student

     
          
Midsommarfirande med gänget i Martins stuga

       
Vattenlek på Spikarna

      
Tranviken

       
   
Vimmelbilder från Gatufestveckan

   
Prinsessfest

(För fullständiga fotoalbum hänvisas till Facebook ;)
(www.facebook.com)

Underbara sommar

6 juli. Mitt i min enda lediga vecka i sommar, en typiskt bra vald vecka med tanke på det helt fantastiska vädret i kombination med gatufesten och sommarstugeboende.

Har jobbat nu cirkus en månad, och kunde inte ha ett roligare sommarjobb, även om det är pest och pina att kliva upp de mornar man börjar 7, men det är ju faktiskt inte mer än ett par gånger i veckan. Trivs med jobbet, arbetskamraterna, allt, så det känns riktigt bra. Om man nu ändå ska jobba hela sommaren, så är det ju en fördel att man får göra det man gillar.

Fantastiskt skönt att vara hemma för övrigt. Att få leka med alla sina gamla, underbara vänner när man känner för det. Jag och Magda bor då hemma hos Frida, vilket funkar riktigt bra. Skönt att alltid ha folk omkring sig faktiskt... Har tagit dagarna som de kommer, med resultatet en blandning av sköna filmkvällar, fester, träning, familjträffar... Har hittills inte haft en tråkig dag.

Och nu är det då min lediga vecka. Bodde i stugan fre-tis och lapade sol hela dagarna, åkte wakeboard, badade å njöt av ledigheten. Moster från Italien med familj var hemma å hälsade på, alltid lika kul att ses. Har även lurat ut diverse folk på dagarna så det inte skulle bli för ensamt och lugnt. Men det är så skönt att inte måsta göra nått vettigt ibland... Har varit inne på streetfesten några kvällar, och man förvånas alltid hur mycket folk som bor i stan egentligen, och hur trevligt det blir när alla samlaas ute på gatorna. Medelhavsmentalitet i stora mått mätt. Har mest hängt i tälten, sett karaoke-tävling, minglat, trivts, å var på the Ark igår, vilka ju är alldeles underbara. Återigen, Ola Salo, sån utstrålning.

Nu blir det frukost på balkongen med Frida som precis vaknat. Sen kanske lite strosande på stan innan det är festdags igen. Å ikväll spelar Takida =)

Cheerio!