längesen jueee...

Tar en kort update sen sist:

Carro har gjort premiär på skratt-terapi - vilket var precis så roligt som det låter =) Gick dit med Nina å Siavarsh efter övertalning från stambesökaren Erik. Tänk källarlokal, sisådär 20 medelålders kvinnor, fem fnissiga studenter åsså skrattövningar i en halvtimme... Spårade ut fullständigt, men jag har aldrig haft sån bra magträning förrut ;)

Skulle ha en lugn kväll med Nina i fredags, men det urartade ju det med till vin/cosmo/mojiiito-drickande å sen bort på Södra Teatern för att stilla dansnerven lite, å blev där joinade en kort stund av Jonathan. Åkte dock hem tidigt, Nina var kanske inte riktigt helt kry, men lite fick man ju shejka innan dess =)

Introfesten förra lördan blev en betydligt mer lyckad kväll för Carro än amphioxen dessförinnan... Kommer ihåg nästan  ALLT ;)  Hade middag här med Eva å Malin först, käkade tre-rätters å allt. Å drack mojjiiitos. Igen. Sen kom Jannica å en kompis till henne för att förfesta en stund innan vi begav oss till MF där resten av packet väntade. Mycket trevlig kväll med mycket dansande å minglande. Malin sov över för första gången på länge =)  Så trevligt så!!

Hade en lugn söndagförmiddag innan Micke kom hit på eftermiddan. Vad som lockade ner honom är ju inte svårt att gissa - det blev till att genast bege sig till Råsunda å match mellan AIK-GAIS =) men jag klagar inte, kul å gå på fotboll ju! Å bra match dessutom, 3-3 som slutresultat. Promenerade hem å köpte pizza. Lekte med Miiiikaaal resten av veckan, lite bio, stan å annat smått å gott innan han åkte hem igen på torsdan...  Så trevligt med besök så, kom tillbaka snart - That's an order! ;P

Idrottsdag i onsdags med islandshästridning ute i Bålsta. Löjligt långt bort...  Å det blev väl sådär... Hade personligen förväntat mig lite mer, men de andra som var med verkade nöjda, så det var ju bra... Träffade sen  Micke på stan, å köpte världens bästa skidjacka!! Dyr var den, men oj så fin =)  Riktigt nöjd! På kvällen hade jag å Elin bjudit hit våra bordsdamer från amphioxen på en privat sittning, vilket blev nästan lika trevligt som sist... Micke stackarn höll sig borta så länge som möjligt, men fick sen utstå nån timmes lyssnande till vårt pladder - eller huvudsakligen EN persons pladder ;)  Hahaha... =)  Åsså fick vi resultatet från lottningen av vilket sjukhus man ska till på patologin - å jag hamnade i Solna!!!! Jäääj, hela terminen räddad! Dessutom kom typ alla andra dit med, utom stackars Nina som måste till Huddinge...

Idag har jag varit duktig å pluggat för en gångs skull. Satt med Elin å Malin å gjorde gamla duggor inför vår dugga nu på måndag. Gick rätt bra i alla fall! Sen hängde jag å Elin på grabbarna å spelade innebandy, hur kul som helst ju!! Var typ evigheter sen sist, men Carro var grym - as usual ;)   Kvällen har tillbringats i TV-soffan med popcorn å grejjer. Riktigt skönt att få vara hemma å bara vara för en gångs skull. Trots att det är fredag. Å imorron blir det plugg å sen ska jag jobba kväll...

That's all folks! Almost at least... =)  Trevlig helg!

Amphiox-gasque å spelkväll

Det är nått skumt med söndagar... vaknade vid åtta fullt påklädd i gårdagskvällens utstyrsel och ett dunkande huvud. isch! av med kläderna å somna om... mycket bättre! Igår var det Amphiox-gasque på MF. Jag och Elin hade laddat hela dan, gått på stan å köpt smycken, smink å lösnaglar å gjorde vårt bästa för att för en gångs skull kunne få räkna oss som feminina, men sen sprack det ändå nånstans i förberedandet, badrummet svämmade över å jag fick ta på mig den mindre feminina rollen som rörmokare mitt uppe i allt fixande, å sen var det ju det där med lösnaglar som gör en helt handikappad när man nu väl fått dem på plats... Så det hela slutade ändå med att vi, som skulle komma fram fräscha å snyggast på festen, fick trampa som tokar på cyklarna för att hinna fram inte alltför sent och därmed riskera gå miste om fördrinken... Väl framme blev det i alla fall en otroligt trevlig tillställning, och även fast vi gick miste om våra utlovade platser vid honnörsbordet förlöpte kvällen mycket angenämt. Vi fick varsin bordsdam i stället för herre, och det måste ju vara anledningen till att vi hade så trevligt ;)  God mat och dryck å underhållning i form av diverse spexande på scenen, där allas våra favoriter, herrspexet Corpus stod för den största behållningen =)  Elin skulle sen i form av styrelsemedlem servera gratisdrinkar på undervåningen, vilket jag tog mig friheten att hänga med på, och två drinkar senare är ungefär så långt jag minns av den kvällen... Jävla Elin, hon ska aldrig mer få blanda drinkar onykter åt mig i alla fall, måste ha varit hur starka som helst... Resten av kvällen är otroligt dimmig, men jag blev i alla fall så småningom satt i en taxi å skjutsad hem. Det ligger nån förbannelse över Amphiox-tillställningarna...

Resten av veckan har gått i pluggets å träningens tecken. Slutade upp med att gå på föreläsningar, och har istället läst på egen hand, vilket är rätt skönt då man kan lägga upp sin tid som man vill. Har än så länge varit disciplinerad nog att åka till KI klockan 9 på mornarna och sen sitta hela dan fram tll träningen på kvällen. Sen skulle effektiviteten behöva finslipas en aning, men det kommer väl... Har tränat som en tok på F&S hela veckan med, styrka, box, pump, mer box osv... Såååå roligt!!

Som en trevlig avslutning på arbetsveckan hade vi i fredags planerat för att ha en spelkväll, jag, Elin, Erik å Jonathan. Något vi tänkt ända sen i våras nångång, men som aldrig riktigt lyckas bli av... Jag å Elin var efter en dags mer eller mindre flitigt studerande iväg å körde ett sk skivstångspass vid halv fem, å tyckte sen att vi mer än väl förtjänat varsin pizza. Åkte hem till mig, handlade snacks, vin, duschade å köpte sen den efterlängtade pizzan som var helt underbart god =)  Sen ringer då Erik vid sju å säger att han inte kan komma... Svikare! Jonathan kom hursomhelst å vi hade hur trevligt som helst! Spelade en lång omgång TP å jag var bäst - of course, haha... Förrutom att jag inte vann då ;)  Elin dissade sen svikaren Erik å sov över här istället på min alldeles underbara bäddsoffa!

Å nurå, söndag, kurerande av gårdagkvällens hårda efterdyningar... Ska inte röra mig en meter längre än vad som krävs på hela dan!! =)

En vecka avklarad!!

Helg! Tyvärr inte ledigt nästan alls, utan jobb ute i Stocksund både lördag och söndag. Men det är bra med de extra slantarna! Första skolveckan är avklarad, och jag ligger redan efter + har ett alltför fullspäckat schema framöver. Men det är bara roligt! Ju mer man har att göra, desto bättre!! Var å hälsade på hos Petter i tisdags å snackade en del. Kändes rätt bra, har ju varit lite sisådär med vår kontakt hittills...
Fick sen på onsdag reda på att Frescatihallen haft gratisträning hela veckan, jag som klättrat på väggarna över att inte ha nånstan å hålla hus, så då blev det besök på deras gym. Jättefint var det! På kvällen sen kom Anna och Malin hit och vi såg Ungern-Sverige som slog nått slags rekord i hur stor del av en match som kan vara totalt händelselös... Så trist! Men så kom ju allas våran Zlatan å petade in en boll på slutet så man fick nånting att glädjas över =)
På torsdan kom äntligen Elin tillbaka från kolloandet med ettorna. Jäääj! Hade IdrU-möte på eftermiddan, vilket tog en evighet med allt som skulle bestämmas å planeras. Nästa torsdag får vi vår idrottshall! Oj vad vi ska spela boll då =) Varendastedag. Minst. Kom inte från KI förrän nio, å åkte då för att utnyttja den sista gratis-träningsdagen. Hemma efter elva, å nä, inget pluggande idag heller...
Fredag. Skoldag, åtminstone halva. Satt duktig kvar å gjorde seminarieuppgifter inför måndagen. Hur ambitiös känner man sig inte då? Hann nästan färdigt... Sen var det utskottspresentation uppe på MF för ettorna, å vi stod fint uppradade i KI-matchstället, bjöd på frukt å värvade medlemmar och deltagare på våra aktiviteter, samtidigt som vi passade på att smaka riktigt godis från alla andra utskott... Var sen och provtränade på Friskis&Svettis nyöppnade träningscenter bredvid kårhuset. Fräscht å fint, så det får nog bli kort där ändå... Trots att det på sätt och vis bryter mot mina principer... Men, men, ekonomin är avgörande... Åkte sen hem till Nina för att övernatta inför dagens arbete. Kollade på kort från hennes resa, drack vin å såg "Bend it like Beckham", love that movie!
Så idag var det jobb. Tortyr att kliva upp så tidigt! Men med min fenomenala planering av sovplats var det i alla fall bara tio minuters cykelväg, så det blev ju nästan humant  =) Jobbdan orkar jag knappt ens prata om... Ensam om att ha körkort tvingades man ta alla larm, å dagen slog nog alla rekord på larmfronten... Fick tillkalla både ambulans å brandkår. Jäkla tanter... Cyklade sen å plockade upp mina grejjer hos Nina, åkte hem, bytte om, iväg å tränade, handlade mat å nu måste jag iväg å hämta hem min madrass till bäddsoffan som huserat hos Jonathan ända sen Linköpingstrippen i maj... Frida kommer ju imorron å skulle säkert vara tacksam över att ha nånting att sova på =)  Om bara den där Jonathan kunde komma hem från Uppsala nångång!


Back to school

Första skoldan =)  Precis som när man var liten å kom tillbaka efter sommarlovet. Granskade alla nyfiket, konstaterade att vi fått en bunt nya kursare, hörde sig för vad alla gjort under sommaren, nya frisyrer å  kläder som skulle beundras, schemagranskning... Åsså allt på en gång! Började med traditionsenligt upprop, och även denna gång lyckades jag säga ja på rätt namn... I övrigt en rätt meningslös dag... Lite introduktioner om virusar å infektioner å sånt. Filmvisning: "Det våras för infektionerna", men framförallt de efterlängtade fika- och lunchrasterna när man äntligen fick chansen att skvallra om allt som hänt sen senast... Stannade dock inte kvar och såg dagens avslutande film "Outbreak", men tanken var ju god =)
Var rätt effektiv istället och kollade upp gymkort på Vanadis. Dyrt som satan skulle det bli, så det verkar inte bättre än att jag tvingas till Friskis ändå. Vill inte!! Sen cyklade jag in till stan och köpte terminens första kursbok. 465 kr fattigare å tveksamt lyckligare (måste vara det tråkigaste sättet att spendera pengar...) blev det besök på prisextra å sen hem. Gav mig ut å sprang ett varv runt kungsholmen -  det är i alla fall billigt - och det gick rätt hyfsat... Hem. Dusch. Mat. Dator. Var rikigt ambitiös och satte mig ner med min nyinköpta bok med avsikten att faktiskt läsa kapitlen inför morrondagens föreläsning, men det gick ju över rätt fort. Kan ju vänta tills imorron i alla fall innan jag blir duktig... =)   Fastnade istället vid MSN, nightlife å allt annat man ska hålla sig uppdaterad på... Känns utan anledning kanske som att nån undviker mig, men det kanske bara är inbillning... Hoppas det i alla fall! Nu ska jag se "Sex and the City"!!

So lonely...

Sådärja. Tillbaka i Stockholm igen. Väskorna uppackade. Lägenheten iordningställd. Matförådet påfyllt. Mitt hem! Det skulle kunna vara perfekt, men det är nånting som saknas. Eller någon. Har under dagen ständigt översköljts av känslan av ensamhet... Inte en sån där skön ensamhet, utan den där jobbiga känslan när man bara vill omge sig av så mycket folk som möjligt, ha så mycket ljud omkring sig som det bara går och på så sätt lura iväg tankarna åt annat håll. Inbilla sig att man visst inte är ensam, utan att allt är som vanligt. Ensamhetskänslan som bara dyker upp när man tillbringat alldeles för mycket tid med någon man tycker om, och sen helt plötsligt inser att han är borta och man står ensam kvar själv utan att kunna göra nånting åt saken. Helt plötsligt ligger det inte i mina händer vad som ska ske. Jag kan inte ändra nånting, utan det är bara att vänta... Tålamod. Det löser dig.Yeah, right...

Sista kvällen i Sundsvall igår. Packade mina väskor under större delen av eftermiddan och såg sen på fotboll med pappa. Sverige vann. Farmor kom över på middag och sen kom Frida och plockade upp mig å vi åkte hem till henne. Satt och snackade ett tag om lite diverse som legat och grott, men jag vet inte om vi kom fram till så mycket. Mer än att det alltid känns bra att prata. Sen gick vi ner till Ulli å Henke å spelade gamla nintendo-spel, vilket var riktigt roligt. Matthis, Hjalle å Martin kom förbi och gjorde oss sällskap innan vi promenerade in till stan. Jag å Matthis gjorde ett avancerat försök att ta oss in på knökfulla o'learys, men insåg sen att alla andra ändå var på Coppers, så det var bara att lunka dit istället, där det också var rätt bra med folk. Speciellt en bra folk. Hade riktigt roligt och följde sen med Micke till Max för det obligatoriska nattmålet, och det var nog först då det gick upp för mig att jag troligen inte kommer träffa honom på länge... Det är i och för sig inte första gången, jag bor ju trots allt härnere, men jag har ju börjat tycka om honom så mycket mer än vad jag gjort tidigare, vilket genast gör allting så mycket jobbigare... Följde med honom hem och blev upplockad imorse för att åka hem och packa det sista innan tåget skulle gå vid 12. Att jag dessutom dragit på mig världens baksmälla gjorde ju knappast nånting bättre. Usch, sällan så jobbigt att åka tåg... Sov hela vägen ner, mer eller mindre, och möttes sen upp på stationen av Malin med bil så jag fick med mig alla mina väskor. Hämtade resten av väskorna och min cykel hos Petter och åkte hem å dumpade allting för att gå å käka pizza.

Å nu är allt som sagt klart och jag sitter och tycker synd om mig själv och gruvar mig för att gå å lägga mig. Men man ska väl göra ett försök snart, skolan börjar ju trots allt imorron. 9.00. Jag som inte klivit upp före 12 på hur många dagar som helst... Det ska i alla fall bli kul att träffa folket igen... Ryck upp dig NU!!

Det drar ihop sig...

Tillbaka från ännu en sen träning på sjukhuset. Sitter och dricker lite kaffe, medan resten av familjen dåsar framför tvn... Hade tänkte cykla ner på stan så småningom å umgås med micke för ovanlighetens skull. Gör mitt bästa för att vara så mycket med honom som möjligt så kanske jag ledsnar åsså behöver det inte bli så jobbigt att åka tillbaka ner till sthlm, men det verkar omöjligt... Jaja, man får väl njuta av den tid som är helt enkelt! Men tiden börjar rinna iväg... Imorgon eller på söndag bär det av söderut igen. Nog för att det ska bli kul att åka hem igen, men det är delade känslor...
Dagen började med uppstigning runt 12, promenad in på stan å premiärbesök för carro på baguetterian efter visst påtryck utifrån ;)  Käkade sen vid selångersån i finvädret, å det var supergott. Till och med sommaren har återvänt! Strosade sen runt på stan å gluttade runt lite allmänt på kläder å grejs. Kollade med halvt intresse på nya löparskor, men de ska ju kosta så mycket =(  Åsså har jag hittat flertalet jackor jag vill ha... Måste jobba!! Stötte även på Madde, vilket var evigheter sen sist. Men hon var sig lik... =) Återvände till högbergsgatan där jag fick det stora nöjet av zzzzzooooma av håret på en av dess inneboende. Blev så fint så. Cyklade hem till Skönsberg och förärade min kära familj med mitt sällskap, vilket det har varit lite dåligt med på slutet. Fick grillad entrecote till middag, mmmmums! Å sen var det då sjukhuset å träning...
Gårdagen var rätt slapp... Sov länge. Strosade på stan. Var hem å käkade. Upp till sjukhuset å tränade. Å ner på stan igen. Somnade nästan i hyfsad tid till å med =)
I onsdags hade vi en riktig tjejdag, jag, Frida å Josefine. Först åkte jag å Frida med Berga upp till Härnösand där Josefine har sina hästar, å vi fick rida lite å så. Alltid roligt! Sen åkte vi tillbaka till stan å samlades nån timme senare hos Frida. Tacos till middag å vin att dricka. Kan aldrig gå fel =)  Sen hade ju Frida en Bailys som började få kort datum, vilket vi var vänliga nog att hjälpa henne dricka upp =)  Kaffedrink, jäääj. Efter lite snack å tjatter å idoldissande avbröts tjejkvällen när Berga kom förbi, å strax därefter dök även två kursare till Frida upp, å de hade med sig chips. Mycket välkomna =)  Drog oss ner till stan efter ett tag å in på o'learys där det var full fart med kareoke, å vi var ju inte sena att ge oss ut på dansgolvet. Shakade loss större delen av kvällen. Tills de stängde faktiskt, vilket var alldeles för tidigt! Tror nån hade fipplat med klockan... Mötte upp Micke som var ute å promenerade å fick eskort därifrån...
Tisdan var jag utbjuden till Alnö å Cathrine på eftermiddan. Blev bjuden på mat och sen var det ju hästarna som hägrade. Längesen jag fick se Ella sist, min fina pålle... Fick rida Stjärna litegrann med. Åsså hade de skaffat en ny bäbis, Emma. Kom hem efter nio nångång å åkte upp å tränade med Micke å följde sen med honom hem...
Som sagt... Mycket tid har spenderats med Micke... Vet inte vad som händer nu. Jag måste ju härifrån alldeles jättesnart. Inte första gången i och för sig, men på nått plan så känns det annorlunda än tidigare... Tycker om dig för mycket ju...
Näe, dags å dra sig kanske... Gonajt!