Hemmahelg

Lämnade Sthlm i fredags direkt efter jobbet och tog bussen (tåget var helt förskräckligt dyrt...) norrut. Frida och Josefine möte upp på busstation å vi gick hem i värmen till en väntande ballis, rödvin å pastamiddag. Alltid skönt att komma hem.

Frida jobbade lördag och söndag, så jag fick lite tid att umgås med familjen. Lördag packade vi båten och åkte ut mot juniskär jag, mamma, pappa och Fredde. Tillbringade dagen på klipporna med sol, bad, läsning och mammas goda picnic och åkte inte hem förrän fem-tiden.

Frida hade då slutat jobba och vi bestämde med Martin att åka ut med hans båt. Handlade picnic och åkte tillbaka till hamnen och ut till snöskär, där det var hyfsat blankt vatten och jag fick äntligen göra årspremiär på wakeboarden. Kul, kul, kul!!! Klev sen i land och hade picnic, drack vin och myste till solnedgången innan vi styrde in mot stan och hamnade så småningom på Oscar.


Söndag blev ännu en båtdag med nyhemkomna lillasyster, resten av familjen och Martin och hans wakeboard. Åkte ut mot Juniskär igen och hittade ännu en pärla till klippor. Mer bad, sol och wakeboard som avslutning. Det känns i ryggmusklerna att det var ett tag sen...

Åt familjemiddag hemma på söndan, farmor kom förbi och mamma hade gjort ugnsbakad lax, mmm... Körde även hem alla mina saker från Frida så de ska vara lätt att packa på fredag då familjen kommer ner med bilen innan de åker till Italien. Så då blir jag bilägare en vecka.

Spenderade resten av söndagkvällen på ballis med Frida och så småningom Martin och Matthis som kom förbi med godis efter de varit på bio. Tända ljus, te och världens maffigaste blixt-oväder som underhöll oss.

Det visade sig vara lika omöjligt att få tag i en billig tågbiljett tillbaka till sthlm, så jag tvingades återigen ta bussen med mycket tveksam tidsplanering då den skulle nå sthlm 12.35 och jag började jobba 13.00. Fantastiskt nog kom jag fram i tid och hade en busy night på kirurgen. Magda jobbade samtidigt och vi bestämde oss för att haka på Olle efter jobbet och gå ut för en öl.

Mötte honom på Debaser medis uteservering och en öl blev snabbt två. Och tre. Och fyra. När de stängde vid tolv gick vi då vidare till kvarnen och jag förträngde ihärdigt att jag skulle jobba sju nästa morgon. En precis så supertrevlig kväll som bara spontanutgångar kan bli. Jag hängde med Magda hem och sov hos henne med löftet att få låna hennes cykel till jobbet...

Så idag då, kom till jobbet i tid och har oförskämt nog inte ens haft vett att vara trött. Var på triaget och slutade 15, varefter jag fick en invigelse att gå och klippa mig. Eller rättare sagt bli krullhårig. Så nu har jag lockar över hela huvudet och försöker som bäst lära mig vad man gör med det...


Min nya krull-look

Efter klippningen hade jag och Magda myseftermiddag på stan. Käkade sushi å drack öl, åt glass och tittade på folk på medis och blev medlemmar i Greenpeace.

Promenerade hem och ska nu sova, blev ju bara tre timmar i natt...

Kommentarer
Postat av: Bysse

Jättesnyggt! passar dig bra


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback