Kvalitetstid

Förutom att börja jobba så har vi faktiskt hunnit med lite annat de senaste veckorna. David var pappaledig med Ronja förra veckan och myste på hemma, och den här veckan har vi Ronjas farmor på besök eftersom vi båda jobbar.

Vi lyxade till det helgen innan jobbstart med besök på Spa Maskrosen på Södra Berget - en julklapp till mig och David från Ronja (som fått lite hjälp av David med inköpet...) som omfattade såväl varma pooler, bubbelbad, bastu, ångbastu och kallbad som massage, kroppspeeling, lerinpackning, ansiktsbehandling och kurbad. Också god mat förstås. En heldag med andra ord för bara oss och det var riktigt härligt!

Förra veckan orkade undertecknad inte med så mycket efter tröttsamma arbetsdagar, lite löpning och kvällsfilm på sin höjd. Men helgen gav orken tillbaka och på söndan fick vi besök av Davids föräldrar och gjorde tillsammans en skidtur från Sidsjön upp på Södra för att kolla in herrarnas 15 km under SM-veckan. Ronja skötte sig fantastiskt bra, sov i CX:n på väg upp, sov i Manducan under Davids jacka hela tävlingen och var sen pigg och söt när vi kom upp till Ängen och den efterlängtade fikastunden. Det bådar gott inför kommande fjällaktiviteter! Fick ett rejält träningspass med både skidåkning och löpning, då vi inte fick plats alla i vår bil (Ronja tar ju upp två platser med sin liggande bilstol), så David sprang till Sidsjön och jag fick springa hem. Problemet löst!

Den här veckan har vi passat på att göra lite saker tillsammans efter att Ronja somnat när vi nu har en inneboende barnvakt. I tisdags blev det en långtur på längdskidor runt och upp på Södra Berget med start och mål vid Sidsjön. Tyvärr lyckades jag med konststycket att ramla på toppen och dra till ledbandet i tummen så pass att jag inte kunde hålla i staven mera, men då var det ju i princip bara nerförsbacke kvar. Igår var den rejält svullen och ond och jag fruktade att ledbandet skulle tagit skade, men efter tre doser Voltaren och immobilisering så känns den idag mycket bättre!

Igår kväll gick vi ut och åt middag på Chow Praya River - jättegod mat och mysig thairestaurang! - och avslutade med att se "The Kings Speech" på bio. Kvalitetsmys!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback