30-års fest

I helgen vankades det 30-års fest för Martin. Den hölls nere på stan i frimurarordens lokaler och visade sig bli en jättetrevlig tillställning med god mat, dryck och härliga människor. Tack för det! Ronja var hos mormor och morfar och skötte sig exemplariskt, och vi promenerade upp dit på natten för att sova.

Söndan började med välbehövlig sovmorron och sen brunch nere hos Frida och Henke för mer och mindre bakfulla sen kvällen innan. Smarrigt med nygräddade pannkakor, scones, färsk frukt och annat gott! Magda och Nicke var uppe från Stockholm och det var som alltid kul att träffa dem. Får se om vi hinner boka in en dejt nästa helg med, då jag ska ner till huvudstaden fredag-söndag. Utan Ronja. Hur nu det ska gå, har ju inte varit från henne mer än några timmar i taget sen hon kom hem (med nytt rekord i lördags). Men det ska bli kul att hälsa på Sofie och Dick och umgås lite utan barn faktiskt. Och att längta är väl bara nyttigt...? Sen är det väl dags att börja vänja sig, för om två veckor börjar jag jobba! Helt galet vad fort tiden har gått...

David bokade igår en fjällstuga för oss under min lediga vecka (v 14). Ser framemot det massor! Ramundberget blir det med såväl skidspår som backar inpå knuten. Stugan har 6 bäddar, så om nån är sugen att hälsa på så kan det gå för sig, annars är den liten och fjällig med furuväggar och öppen spis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback