Semestern har börjat

Sitter hemma hos Magda och Nicke i Eskilstuna dit vi kom igårkväll efter att ha lämnat Sundsvall efter allt sista-minuten-måsten som var tvunget att avklaras. Som att köpa bostadsrätten vi bor i, teckna lån och tvingas byta bank. Som att packa, bygga lite cykel, städa lite hus och vattna blommor. Till slut kom vi alltså iväg och rullade hela vägen med några kortare stopp när Ronja krävde. Idag har Magda jobbat, och resten av oss har roat oss på Parken Zoo och spanat in dvärgflodhästar, wallabies och gibbonapor. Mm, mm. Jag gillar verkligen zoo :)

Nu väntar snart en grillmiddag när Magda släpps ut från jobbet, mums!

Eskilstuna blir första stoppet på vår semesterresa, sen ett kort nedslag i Stockholm innan vi på tisdagmorgon ska med Gotlandsfärjan från Nynäshamn, vilket innebär avfärd från Bagis på cyklar/cykelkärra vid fem-tiden nånting, pendel från Farsta Strand till Nynäs och sen båt till Visby. Sen blir det cykel, tält, spontana stopp, glass, bad och att göra det som faller oss in varje dag tills vi rundat de 36 milen som utgör Gotlands kustband :)


Kommentarer
Postat av: Helene Taflin

Ha en underbar semester. Kram kram

Postat av: Anna Lindblom

Så fantastiskt fin liten familj du fått Carro! Jättegrattis! Så härligt att se att er lilla plutt mår så bra o är så fin! =)

2011-08-15 @ 15:37:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback