Barnfri helg väntar

Imorgon sätter jag mig i bilen och hämtar upp David från jobbet innan lunch för att sen styra söderöver mot Stockholm. Vi ska till Estland över helgen, inte BARA för att vi firar 3 år tillsammans på lördag (inte alls därför faktiskt, men man kan ju låtsas att det fanns med i planeringen) utan för att på söndag åka skidloppet Tartu Marathon. 63 härliga km över estländska landsbygden och återigen ett lopp som överskrider vad jag tidigare åkt längdmässigt i sträck tidigare. Det ska bli spännande och en bra uppladdning inför Vasaloppet som närmar sig med stormsteg!

Förhoppning är dock att vi mellan snörekning, vallning, pastaladdning, lopp och återhämtning hinner med att göra lite annat och njuta av att ha en barnfri helg tillsammans, bara vi! Och det ska nog hinnas med, vi är ju borta fredag-tisdag och har båtresan dit och tillbaka, god mat, frukostbufféer, hotellvistelser, spa och allt annat Estland kan tänkas bjuda på att se framemot. Ronja får massa kvalitetstid med farmor och farfar sin, så henne går det säkerligen ingen nöd på!

Kommentarer
Postat av: Maria AKA systeryster

Gud vad härligt det låter! Och spännande med loppet, kommer säkert att gå fint. Är så imponerad av allt ni hittar på. Mysigt för farmor och farfar att låna Ronja lite också :-)



Kram på er och lycka till! Skypar gärna en dag om ni har tid.



2012-02-16 @ 16:34:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback