Vardagspusslet

Det gick ju bra det där! Kanske hemligheten är korta, koncisa inlägg som inte gör nått om man avbryts.

Livet just nu är rätt härligt. Vi fortsätter att jobba 2 veckor i taget och fyller den lediga tiden med en hel del träning. Vasaloppet närmar sig med stormsteg, och vintern har ju låtit vänta på sig i år. Fortfarande inga öppna våffelstugor på bergknallarna, men med senaste dygnets snöfall kan det ju bara vara en tidsfråga.

Vi är duktiga på att få vardagspusslet att gå ihop tycker jag. Vi hinner allt som oftast träna bägge två, äta middag hela familjen och ha kvalitetstid på kvällen. Den som är hemma på dan tränar oftast med Ronja - antingen löpning med vagn eller skidor med vagn. Den som jobbar sticker antingen ut innan jobbet på ett kortare, intensivt pass eller på lunchen eller i samband med hemgång. Ibland läggs passen in sena kvällar, det går ju det med.

Vi har börjat crawlkurs på tisdagsmornar kl 0640. Vi delar på kursen, så den som ska jobba åker och simmar innan man börjar vid 8. På onsdagskvällar turas vi om att gå på ART:s spinningpass på EGO inför Vätternrundan 2012, ett 1,5 h långt slitigt intervallpass som oftast föregås av löpning ner och avslutas med löpning hem. Man är mör efteråt. Jag rider på torsdagkvällar, David springer ibland orientering på torsdagar innan. Resterande dagar blir det löpning, skidåkning eller styrka och helgerna oftast nån skidutflykt när vädret tillåter. Då hänger Ronja med i CX:en som David får dra, vi siktar på att ha en stuga inom räckhåll vid avslutad tur och åker gärna pulka med den färdigsovna Ronjan. Det är skönt att dela sitt liv med någon som har samma intressen och prioriteringar - att få vara utomhus så mycket som möjligt är verkligen en lyx!

Livet är som sagt härligt just nu :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback