Triathlonträning

Efter en heldag ute i det fina vädret fortsatte kvällen på samma tema - uteaktivitet. När David vaknat hoppade vi in i bilen och åkte till Sidsjön för den planerade triathlonträningen. Dessvärre hade vi ingen barnvakt, så David stod över denna gång. Han hann i alla fall simma en sväng i sjön innan det var tri-dags.

Ronja roade sig under tiden i vattenbrynet med dockan och stensamling.

Triathlonen blev mer en duathlon utan cykelmomentet pga avsaknad av bra växlingszon. Efter lite info och tips och trix av Henke var det bara att hoppa i vattnet. Betydligt varmare att simma sjö än hav. Simmade tvärs över sjön fyra vändor, ca 1600m, följt av löpning 2 varv runt Sidsjön (6,2 km). Den är ju förbenat platt den där sjösträckan till skillnad från all annan löpning i den här stan. Lätt att falla in i tempot och skönt som omväxling. Sprang i mina FiveFingers och klarar längre och längre sträckor utan problem, lär dock bli påmind om det imorgon.

Nu har David klivit på sin 3:e och sista nattjour, och jag står mellan valet av ett avsnitt av Private Practice eller sängen med nån av de fyra böcker jag håller på att läsa samtidigt (Kafka på Stranden, Haruki Murakami, Fatta eld, Suzanne Collins, Giganternas Fall, Ken Follet eller Den nakna hälsan, Jonas Colting). Svårt val...
 
Trackback