Helgutflykter

I helgen har vi haft finhöst! Både David och Ronja var lediga i fredags så vi lekte hemma och var efter lunch med Ronja på habiliteringen där hon fick träffa sjukgymnast och arbetsterapeut för den första mätningen i uppföljningsprogrammet. Hon älskar att gå dit, så det gick toppenbra. Och inga konstigheter på mätningen heller, mer än sin stelhet i ffa höftböjare och adduktorer. Efteråt åkte vi hem och bakade LCHF-inspirerad morotskaka på Ronjas önskemål (morotskakan alltså - inte LCHF-biten). Den blev jättegod!
 
I lördags åkte Ronja med mormor på HImlabadet, och jag och David fick oss en hel förmiddag på tu-man-hand. I vanliga fall hade den nog ägnats åt diverse fysiska aktiviteter ute i nån fin natur, men nu fick vi nöja oss med att vara bilbundna. Vidgade dock våra vyer och åkte till Barsviken utanför Häggdånger, tog en promenad i skogen ut till vackra klippor och slog oss ner med medhavd matsäck. Sagolik dag!
 
Utanför Barsviken
 
 
På söndan åkte vi på allmeanut i Njurunda hela familjen och Fredde. Frågeslinga och medhavd matsäck, ibland räcker det med de små utflykterna...
 
Ronja svarade på barnfrågorna... 
 
Fikapaus
 
 
Ny vecka väntar. Allt känns för det mesta lugnt i magen, haft lite sammandragningar efter längre aktiviteter, men inte värre än att de gett med sig vid vila. Nu ska jag ge mig ut och hämta Ronja på dagis innan David kommer hem!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Väsbyborna

Vilken underbar bild på dig,utsikten och den fina magen :-) Lycka!!!
många kramar från oss alla /Kjell,A-K,Eric och Elias

2013-10-22 @ 13:15:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback