Ny vecka

Igår morse stängdes tractocildroppet av, och dagen var relativt lugn.. Framåt eftermiddan återkom regelbundna sammandragningar var tredje minut, så jag fick en Bricanylspruta vilket gav resultat direkt. Lugn natt med andra ord.

Idag är det måndag, v 27+3, och en dag närmare målet. Har lite sammandragningar nu också, men mindre kraftiga. Planen är ett nytt ultraljud under dagen för att kolla tappåverkan, också vila, vila, vila... Diskuterade med läkaren om veckans plan, och det handlar mest om expektans, mest liggande och om allt är stabilt hemförd mot slutet av veckan. Längtar, inte minst efter Ronja! Hon verkar haft en bra helg hos mormor och morfar och vi har kunnat skypea lite i alla fall - även om hon nästan inte hade tid för mamma och pappa. Idag är hon på dagis och sen kommer farmor ner för att vara med henne under veckan, vilket såklart också blir toppen. Tror vi saknar henne mer än hon oss, men det är kanske så det ska vara....

Igår kväll fick vi den obehagliga överraskningen att någon snott våra bakhjul på bilen som står på långtidsparkeringen utanför sjukhuset. Helt fräckt plockat bort bägge hjulen så bilen stod på bromsskivorna... David har polis- och försäkringsanmält, och är nu ute för att möta bärgningsbilen för transport till verkstan för att se hur stor skada den tagit. Hoppas den är körduglig mot slutet av veckan i alla fall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback