Ronjabesök

Onsdag. 27+5. Gjorde ultraljud i förrgår som visade en minskad cervix på 15 mm som öppnade sig inifrån vid sammandragningar. Så visst har den påverkats av senaste dagarnas aktivitet i livmodern, men håller sig fortsatt stängd. Får fortsätta ligga, men har fått dispens att gå ut till dagrummet för att äta och skjutsas runt på promenad i rullstol - underbart att komma ut lite!

Igår fick vi besök av Ronja som kom med farmor på tåget, underbart att få träffa henne igen! Vi var ner på lekterapin och läste på rummet. De sov på vandrarhem och kom tillbaka i morse, så vi har varit i lekparken och ätit lunch nere på restaurangen. Skönt att göra annat. Nu ska hon sova middag innan tåget går vid tre-tiden. 

David blir kvar hela veckan då sammandragningarna kommer och går och inte känns tillförlitliga, även om tanken på förlossning fortfarande känns orealistisk. Nytt ultraljud väntar på torsdag eller fredag inför hemtransport till Sundsvalls sjukhus på fredag om inget oväntat tillstöter. Ska bli skönt att komma hem, får väl se om de släpper hem mig eller tycker jag ska fortsätta ligga inne. Känns som jag lika gärna kan vara hemma, förutom att det ÄR svårare att hålla sig  inaktiv. Som det varit dessa dagar så krävs inte mycket aktivitet för att sammandragningarna ska dra igång igen, så lite skakigt känns det allt. Ultraljudet får väl vara utslagsgivande. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback