Umeå

... Sagt å gjort så blev det ambulansfärd till Umeå natten mot fredag. Var framme vid fem-tiden, träffade jouren och nytt CTG, men var relativt lugnt. Inte mycket sömn den natten dock. David kom efter I bil efter att hämtat lite grejer hemma och organiserat för Ronja som bor med mormor och morfar nu. 
 
Är nu inne i tristessen av att ligga inne. Har pågående dropp till imorgonbitti och ska helst ligga till sängs. Har gjort nytt UL som kollat Pyret som mår prima och växer som h*n ska. Fick en fin 3D-bild också.
 
Tappen mättes nu till mer sannolika 20mm, lite öppen inifrån, men ser stabilt ut. Fått en till kortisondos för lungutmognaden och barnläkaren har varit här och visat David neoavdelningen - som vi INTE planerar att hamna på inom närmsta tiden. 
 
Droppet stängs av i morgon och vi hoppas att det håller sig lugnt fortsättningsvis, inte känt av nånting alls idag, så det är ju lovande. Skulle sammandragningarna börja igen imorgon så låter man det dock vara så och fortsätter inte med dropp, vilket känns lite läskigt såklart. V 27+1 idag, så förutsättningarna är ju såååå mycket bättre än de var för Ronja ändå. Planen är att vara kvar i Umeå i alla fall nästa vecka, sen kan ju Sundsvall ta tillbaka oss då de kan ta hand om barn från v 28 som är på fredag. Får se om David stannar hela tiden eller åker tillbaka innan. 
 
Bokläsning, slösurf, film, serier och väntan. Jobbigt för ryggen att ligga. Hoppas få komma upp snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback