Tiden flyger

Nu har vi bott fem veckor på sjukhus. Fem veckor! Fattar inte att det gått så lång tid... Inte utan att man börjar lessna på miljön och att vara låst på samma ställe hela tiden. Dagarna går i ett och tiden flyger på något konstigt sätt iväg. Märkligt det där, att dagarna försvinner så fort av att göra så lite. Jag kommer ihåg i höstas, under barnkursen när vi var på besök på neoavdelningen på Sös och träffade föräldrar som bodde på sjukhuset under flera månaders tid. Jag minns såväl hur jag tänkte "Hur orkar de?!! vara instängda i ett rum, bara gå ut några timmar om dan och annars bara sitta med sina barn..." Och nu är jag där själv och tycker att tiden tillsammans med Ronja flyger iväg, timmarna avlöser varandra och som sagt - det har redan gått fem veckor.

Men visst, utanför fönstret är det svensk sommar i kaliber som aldrig annars inträffar. 25-30 grader varmt och strålande sol varje dag. Det är inte utan att man drömmer sig bort, längtar efter dagar på klipporna vid havet, att kunna bege sig längre bort än andra sidan Brunnsviken och framförallt att kunna ta med sig Ronja härifrån för att slippa känna den där ständiga dragningen tillbaka när man väl lämnar sjukhusområdet. Vi har ännu inte varit hemma nånting, eller hemma hos nån annan för den delen

Vi har fått vårt radhus hemma nu. Nycklarna i alla fall, huset har vi inte ens sett än och får vänta ytterligare några veckor innan det blir aktuellt. Det ska bli så härligt när vi äntligen får flytta hem!

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej Caroline! Tänkte att jag skulle skriva en kommentar och berätta att jag läser här ibland, har gjort det i flera år. Tror jag hittade hit via nightlife... Din mamma blev lite förvånad när hon träffade min pappa i elljusspåret och han gratulerade till att hon blivit mormor. Jag hoppas att allt går bra med lilla Ronja och håller alla tummar för hela familjen!

/Emma från Korsta

2010-07-13 @ 08:40:37
Postat av: Carro

Emma: tack så mycket. Det var ju inte igår får man säga, tur internet finns så man kan hålla koll på alla gamla vänner :) Vad händer i ditt liv?

Postat av: Emma

Ja, hur klarade vi oss utan internet... Sist vi sågs måste ha varit på kårpuben på Lärahögskolan, minns du det? Jag jobbar som förskollärare på en förskola i Tantolunden och trivs jättebra! Bor med en fantastisk kille på Lidingö. Just nu har jag semester och passar på att resa lite i Europa. Ett stort grattis till läkarexamen! Kul att ni ska flytta till Sundsvall!

2010-07-19 @ 21:41:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback